WILT U UW TUIN VERNIEUWEN?
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP EN VRAAG
EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
tel: 06 51 07 50 67

SPROEI-INSTALLATIE

Beregening

Een tuin heb je om van te genieten. Na een drukke dag heerlijk wegdromen op een zacht tapijt van gras dat zelfs bij een hete zomer prachtig groen blijft zonder dat u zelf met een tuinslang in de weer hoeft. Een computergestuurde beregening maakt dit alles mogelijk. De ideale oplossing tijdens uw vakantie en u heeft zonder omkijken een prachtige siertuin.
Vakmanschap en kennis van sproeisystemen Bestratings- en Hoveniersbedrijf Van Duijnhoven heeft door jarenlange ervaring de kennis in huis om precies te weten welke planten veel en welke planten weinig water nodig hebben. De beregeningsinstallaties kunnen heel eenvoudig (al dan niet aangesloten op de waterleiding) aangebracht worden. Uiteraard hebben we een ruime keus aan sproeiers en pompen.
Moderne techniek De moderne beregeningsintallatie is bijna geluidloos zodat 's nachts gerust gesproeid kan worden. De sproeiers komen automatisch omhoog zodra u de kraan opendraait. Deze sproeiers geven geen harde straal maar een zachte nevel die uw bloemen en planten niet beschadigt. Bij regenachtig weer zorgt een regenmeter ervoor dat de sproeiprogramma's worden overgeslagen.