Bestrating

Wij leveren en realiseren bestrating voor tuinen. Zowel bestrating voor opritten als terrastegels, siergrind en split. Je kunt de complete zorg rondom de bestrating aan ons overlaten. Zodra je weet welke bestrating je in je tuin wilt, meten we de oppervlakte en verzorgen wij de bestelling, levering en het leggen van de stenen of tegels. Soms maakt bestrating deel uit van complete tuinaanleg. Maar ook voor de realisatie van alleen een terras, pad, parkeerplaats of oprit, kun je contact met ons opnemen.

De mogelijkheden

Welke vorm van bestrating je ook wenst, alles is mogelijk. We werken het voor je uit in een tuinontwerp. Een paar mogelijkheden op een rij:

  • Cirkelvormige terrassen
  • Terrassen met keitjes in waaierverband
  • Parkeerplaatsen
  • Een oprit van grind
  • Slingerpaadjes met oude waaltjes
  • Wenteltrappen

Tuin bestraten

Wanneer we een tuin bestraten houden we rekening met praktische oplossingen. Leuke wandelpaadjes door het groen of een groot en breed terras voor een fijne zitplek bijvoorbeeld. Bovenal moet de bestrating passen bij de rest van de tuin. Bestrating in een tuin kan sfeerbepalend zijn. Niet voor niets adviseren wij altijd om eerst te gaan kijken bij verschillende bestratingsmaterialen. Baseer je keuze voor bestratingsmateriaal niet op een plaatje van internet. Het is goed om eerst gevoel te krijgen bij de steensoort. De keuze aan bestratingsmaterialen is namelijk eindeloos. Iedere steensoort heeft een andere structuur, kleur, dikte en vorm.

Legpatronen

Heb je een keuze voor een bepaalde steensoort gemaakt? Dan is er nog de keuze voor het legpatroon. Een populair legpatroon is het elleboogverband. Maar wil je meer diepte in je tuin creëren? Dan is bijvoorbeeld een banenverband aan te raden. Voor een terras kan een creatief blokverband een mooie oplossing zijn. Terwijl een oprit eerder om een stevig visgraatverband vraagt. Wij adviseren je graag.

Sierbestrating laten aanleggen

Zoals ook voor tuinaanleg geldt, is een stevige basis voor het laten aanleggen van sierbestrating een vereiste. Een vlakke bodem, stevige ondergrond en goede afwatering verdienen aandacht. Wij hebben jarenlang ervaring met het aanleggen van sierbestrating in tuinen. Of het nu gaat om de aanleg van een terras of oprit. Daarom weten we vaak al snel welke steensoort en legpatronen in jouw tuin zouden passen. We adviseren je er graag over. Misschien heb je zelf al een heel goed beeld van wat je wilt? Ook dan kun je bij ons terecht. We leveren én realiseren. Neem vrijblijvend contact op

g
Wilt u uw tuin vernieuwen?
Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan