Contact ons

Kunnen wij iets voor jouw tuin betekenen? Of wil je meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bestratings- en hoveniersbedrijf Van Duijnhoven
Lindeboom 82
6585 BV Mook

Telefoonnummer: 024 – 696 28 58
Mobiel: 06 – 51 07 50 67
E-mail: info@tuinenstraatwerk.nl

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Geachte relatie,
  Via deze weg wil ik u meedelen dat ik na 21 jaar stop met mijn bestrating- en hoveniersbedrijf. Het werk vind ik nog steeds heel mooi, maar het valt mij steeds zwaarder om zes dagen in de week mij volledig in te zetten voor mijn bedrijf.
  Ik heb altijd een heel fijne relatie met al mijn klanten gehad en ik vind het ook heel moeilijk om van u als klant afscheid te moeten nemen. Ik ga per 1 juli aan de slag bij Buitenwerk, dat is een onderdeel van Intos in Heijen. Ik heb een heel mooi bedrijf gevonden waarbij Jeroen en Edwin hun werkzaamheden voort kunnen zetten. Namelijk Nils Tuinen, voorheen De Bruin Tuinontwerp & Hoveniers in Siebengewald. Nils ziet u graag als zijn klant, natuurlijk met medewerking van o.a. Jeroen en Edwin. De manier van werken kan dan gewoon doorgaan zoals u van ons gewend bent. Maak gerust een afspraak met Nils, hij komt graag een keer bij u langs. In het vervolg van deze brief zal hij zichzelf even voorstellen. Ik zal hem uw telefoonnummer geven zodat hij contact met u kan op nemen om een afspraak te maken. Mocht u zelf willen bellen laat het mij gerust even weten, dan stuur ik zijn gegevens door.
  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.
  John van Duijnhoven