Tuinaanleg

Op basis van een ontwerp gaan we aan de slag met de aanleg van je tuin. We verzorgen het complete plaatje. Beginnend met de basis; de bodem. Welke soort beplanting we aanleggen en op welke manier is namelijk deels afhankelijk van de structuur van de bodem en de ligging van de tuin.

Voor het beste resultaat ligt er goed bemeste grond in de tuin. Hierdoor krijgen planten, bomen en gewassen de kans om optimaal te groeien. Ook voordat we sierbestrating of een strak gazon aanleggen, schenken we eerst aandacht aan de grondbewerking. Met een strakke, vlakke ondergrond heb je jaren plezier van je nieuwe tuin.

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor je tuin zijn eindeloos. Van het beplanten tot en met het maken en installeren van een lichtplan of het aanleggen van een automatisch en geluidloos beregeningssysteem. Wat we allemaal doen:

  • Aanleggen beplanting
  • Opstellen lichtplan en aanleggen verlichting (eventueel met bewegingssensor)
  • Installeren van automatische sproei-installatie
  • Aanleggen gazon; met graszoden of inzaaien
  • Realiseren visvijver, eventueel met waterloop of fontein
  • Plaatsen tuinafscheiding
  • Aanleggen sierbestrating

Schutting plaatsen

Een tuin is als een woonkamer, het is fijn als je er van je privacy kunt genieten. We merken dat er steeds meer vraag is naar een degelijke tuinafscheiding die tegelijkertijd fraai is en inkijk voorkomt. Daarom leveren en plaatsen wij hardhouten schuttingen. Voor tuinen die minder last hebben van inkijk, realiseren we ook houten hekwerken, afscheidingen van (gegalvaniseerd) betonvlechtwerkgaas of natuurlijke afscheidingen met beplanting, hagen en hekwerken. Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten uitaanleg

Wij maken tuinen op maat. Geen standaard tuinen, maar tuinen naar wens van de klant. Iedere tuin die we maken is anders en daarom ook het prijskaartje dat eraan hangt. De kosten van tuinaanleg zijn afhankelijk van onder andere jouw wensen en eisen, de gekozen materialen, de benodigde plant- en boomsoorten en de afmetingen van de tuin. Een inschatting van de kosten geven we daarom pas na een eerste ontwerp. En natuurlijk adviseren we je over voordelige oplossingen.

Tuin laten aanleggen

Een tuin laten aanleggen door ons? Naast de aanleg van nieuwe tuinen, renoveren we ook bestaande tuinen. Tijdens de werkzaamheden houden we je graag op de hoogte van de voortgang. Mocht je nog twijfelen over materialen, kleuren of vormen, dan is dat altijd bespreekbaar. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, lopen we de complete tuin even na en geven we je tips over het onderhoud. Besteed je dat liever (deels) aan ons uit? Bekijk onze onderhoudscontracten.

g
Wilt u uw tuin vernieuwen?
Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan