Tuinonderhoud

Onder invloed van weersomstandigheden verandert een tuin continu. Planten groeien, materialen verweren, gewassen bloeien en bladeren vallen. Met een tuin ontkom je niet aan onderhoud. Soms beschik je niet over de tijd of kennis om een tuin te onderhouden. In dat geval kun je tuinonderhoud aan ons uitbesteden.

Onderhoudscontract afsluiten

Voor het onderhoud van een tuin, sluiten we onderhoudscontracten af. We bieden verschillende contracten aan, omdat de ene tuin nu eenmaal meer onderhoud vergt dan de andere. Soms is halfjaarlijks onderhoud in het najaar en voorjaar voldoende, voor andere tuinen is maandelijks onderhoud nodig. Met een onderhoudscontract weet je precies welke werkzaamheden we uitvoeren én houden we voor jou de kosten inzichtelijk. Voor iedere tuin en ieder budget hebben we een onderhoudscontract. Vraag naar de prijzen

De voordelen van een onderhoudscontract:

 • Je tuin blijft altijd in perfecte staat en behoudt het beeld zoals het ooit was aangelegd
 • We maken je tuin gereed voor het voorjaar en in het najaar winterklaar
 • We komen bij je langs wanneer er onverhoopt schade is in je tuin. Bijvoorbeeld door harde wind, regen of kou.

Onderhoud van bedrijfstuinen

Wist je dat een groene werkplek gezondheidsklachten kan verminderen? Bedrijfstuinen zijn er dan ook niet voor niets. Veel mensen werken prettiger als ze wat groen om zich heen hebben. Tegelijkertijd betekent dit veel onderhoud, daarom onderhouden we ook bedrijfstuinen. We bieden budgetvriendelijke onderhoudscontract voor periodiek onderhoud op maat. Met een team van twee vaste medewerkers nemen we de zorg van je bedrijfstuin uit handen. Ook verzorgen wij de complete aanleg van bedrijfstuinen.

Onderhoudsvrije tuin

Heb je zelf geen groene vingers en wil je liever niet te veel geld kwijt zijn aan onderhoud? Dan is een onderhoudsvrije tuin voor jou de oplossing. Daar hebben wij wel ideeën over. Bijvoorbeeld hoe je met sierbestrating een prachtige tuin creëert. Of hoe je toch een groene tuin realiseert met grote plantengroepen van één soort.

Onderhoudswerkzaamheden die we uitvoeren

 • Snoeien en herplanten van hagen, bomen, planten en struiken
 • Bijwerken van borders en graskanten
 • Bemesten, bekalken, maaien en verticuteren van gazon
 • Ruimen van blad, uitgebloeide bloemen en afvoer van tuinafval
 • Verwijderen van onkruid- Rooien van bomen
 • Grondbewerking
 • Schonen van vijvers Winterklaar maken van tuinen
 • Vervangen en repareren van bestrating

Continu werken we aan een goede relatie met onze klanten. We zijn flexibel en denken met je mee. Daarom heb je zowel voorafgaand aan de werkzaamheden als tijdens het onderhoud van je tuin persoonlijk contact met ons. Neem vrijblijvend contact op.

g
Wilt u uw tuin vernieuwen?
Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan